Registracija novega uporabnika

Za uporabo socialnih vtičnikov kot so Like, Share in Follow gumbi omogoči zunanje piškotke

Uporabniki storitev sistema so lahko vse fizične osebe, starejše od 14 let

Uporabniški račun je mogoče ustvariti:

1. preko mobilne aplikacije MOBILN.si (e-registracija)

2. osebno na sedežu lokalnega upravitelja - na Občini Dol pri Ljubljani, Dol pri Ljubljani 1, 1262 Dol pri Ljubljani (glavna pisarna, v poslovnem času) z izpolnitvijo obrazca Prijavnica za uporabo storitev sistema za izposojo koles »Po kolo« z izjavo.


Ob uspešni registraciji uporabnik prejme uporabniško ime in geslo, ki nista prenosljiva. Uporabniško ime in geslo uporabniku s plačanim izbranim paketom omogočajo izposojo koles znotraj sistema v skladu s splošnimi pravili in vrnitev kolesa na izbrano postajo. Za uporabo sistema se potrebno plačilo izbranega paketa.

V primeru osebne registracije pri lokalnem upravitelju mora uporabnik k izpolnjeni in podpisani prijavnici za uporabo storitev sistema za izposojo koles »Po kolo« z izjavo na vpogled predložiti veljaven osebni dokument. Pri registraciji preko spleta pa svojo identiteto potrdi ob izvedbi spletnega plačila.

Uporabnik lahko pri registraciji sistema, na njegovo izrecno željo, dodatno pridobi RFID uporabniško kartico in PIN kodo za uporabo sistema. Za kartico zaprosi lokalnega upravitelja, prevzame pa jo lahko na sedežu lokalnega upravitelja ali pa jo prejme po pošti.

 

Uporabnik se zavezuje, da bo morebitne spremembe podatkov najkasneje v 8 dneh sporočil upravitelju. To lahko stori po elektronski pošti ali osebno na sedežu lokalnega upravitelja.

Za osebe, ki še niso polnoletne, uporabniški račun ustvarijo njihovi starši oz. zakoniti zastopniki, ki so dolžni obvestiti upravitelja, da bo uporabnik storitev oseba, ki še ni polnoletna, posredovati njene osebne podatke in podpisati soglasje.

Po poteku veljavnosti paketa ima uporabnik še zmeraj aktivni uporabniški račun, nima pa možnosti izposoje koles. Za nadaljnjo uporabo sistema in izposojo koles je potrebno podaljšati pretečeni paket ali pa kupiti novega.

Dostopnost