Komunalne storitve

Za uporabo socialnih vtičnikov kot so Like, Share in Follow gumbi omogoči zunanje piškotke

Ekološki otok v Kamnici

Neurejenost nekaterih ekoloških otokov naše občine močno kazi izgled okolice. Odpadki so odloženi poleg zabojnikov za ločeno zbiranje odpadkov. Uporabniki kršijo pravila ravnanja z odpadki in degradirajo okolico. Ekološki otoki so namenjeni samo gospodinjstvom, ne pa tudi podjetnikom in morebitnemu čiščenju stanovanjskih objektov. Na ekoloških otokih nastajajo prava smetišča, tudi kosovnih odpadkov. Zaradi nevzdržnega stanja smo bili prisiljeni ekološke otoke postopoma ukiniti. Občina je najprej odstranila EKO otok iz naselja Dolsko pred igriščem KD Dolsko, kjer je stanje povsem nedopustno.

Od junija daje je v naselju Kamnica na ograjenem prostoru začel delovati razširjen EKO otok za embalažo, papir, steklo in zeleni odrez, ki je za občane odprt vsako sredo od 13. do 18. ure in soboto od 8. do 12. ure.

Ponovno vas obveščamo, da ima vsak občan možnost naročila velikosti zabojnika za embalažo naročiti glede na svoje potrebe, saj ni posebej plačljiv in je v ceni zabojnika za mešane komunalne odpadke.

Lokacija 

Dol pri Ljubljani 1

01 530 32 40

obcina@dol.si

Sledite nam

Dostopnost