Občinsko glasilo Pletenice

Za uporabo socialnih vtičnikov kot so Like, Share in Follow gumbi omogoči zunanje piškotke

Občinsko glasilo Pletenice izhaja vsak mesec, občani pa ga v svoje nabiralnike dobijo brezplačno okoli 15. v mesecu. Glasilo predstavlja aktualne projekte občinske uprave, poleg tega pa občanom tudi predstavlja aktivnosti, priložnosti, lokalno ponudbo in dogodke v občini.

Glavni namen glasila je občane aktualno obveščati o priložnostih, s katerimi si v občini lahko izboljšajo kakovost svojega življenja, poleg tega pa omogoča tudi, da občani sami predstavijo svoje projekte in se tako predstavijo svojih soobčanom.

Občani lahko v glasilu Pletenice sodelujejo tudi s svojimi prispevki, vendar pa morajo pri tem upoštevati uredniško politiko glasila. Preden napišete in uredništvu Pletenic pošljete besedilo za objavo, preberite navodila za pisanje pisem bralcev in ostalih prispevkov občanov.

→ Prelistajte občinsko glasilo Pletenice


Predstavite svojo ponudbo v občinskem glasilu Pletenice!

V občinskem glasilu Pletenice lahko objavite tudi svoj oglas in tako pridobite pozornost občanov občine Dol pri Ljubljani, ki občinsko glasilo v povprečju redno in zelo natančno preberejo.

Pogoji oglaševanja

Rezervacijo oglasnega prostora do najkasneje zadnji dan v mesecu (za objavo v izdaji, ki izide v sredini naslednjega meseca) sporočite na e-naslov: pletenice@dol.si.

Dostopnost