Izpostavljeno

Aktualno

20.1.2021

Brezplačen tečaj Osebna rast in uspeh

V mesecu februarju bo, v organizaciji Izobraževalnega centra Geoss iz Litije, potekal tečaj Osebna rast in uspeh. Gre za brezplačen 40 urni tečaj z izvajalko Lilijano Mandelj, ki je že vrsto let zaposlena na področju kadrovanja, samostojna podjetnica, opravljena ima izobraževanja in licence NLP Praktik, Mediacija, Gospodarska mediacija, Trener, strokovni izpit za delo z brezposelnimi...

20.1.2021

Nasveti za varnejšo udeležbo pešcev v prometu

Pešci kot udeleženci v cestnem prometu spadajo med najbolj ogrožene prometne udeležence. Pogosto so žrtve nesreč zaradi neustreznega ravnanja voznikov motornih vozil (vožnja z neprilagojeno hitrostjo, vožnja pod vplivom alkohola, vožnja preblizu desnemu robu vozišča, neočiščena ali zarošena stekla na vozilu ipd.).

15.1.2021

RAZPIS ZA VPIS PREDŠOLSKIH OTROK V VRTEC PRI OŠ JANKA MODRA, DOL PRI LJUBLJANI

Vrtec pri OŠ Janka Modra, Dol pri Ljubljani objavlja razpis za vpis predšolskih otrok v programe vrtca za šolsko leto 2021/22 za vpis s 1.9.2021.

15.1.2021

Brezplačne video vadbe ŠD NBF FIT

Športno društvo NBP FIT je za občane Občine Dol pri Ljubljani pripravilo video posnetke vadb. 

12.1.2021

6. novoletni pohod na Murovico malo drugače

Pohod se izvaja posamezno ali v krogu družine, ki živi na istem naslovu z upoštevanjem vseh veljavnih Covid ukrepov, ki veljajo v državi. Udeleženci se vpišete na vrhu Murovice v za to pripravljen zvezek, ki se bo nahajal v škatli.

11.1.2021

NAPOTKI OB POTRESU

Slovenija leži na potresno nevarnem območju, zato so potresi pogosti. Trenutno beležijo več potresnih in popotresnih sunkov na območju Republike Hrvaške, kar čutimo tudi pri nas. Potresa ne morete preprečiti, lahko pa se nanj pripravite.

11.1.2021

Nova priložnost za bodoče podjetnike z inovativnimi poslovnimi idejami

Medtem ko na Regionalni razvojni agenciji Ljubljanske urbane regije (RRA LUR) enajst mladih bodočih podjetnikov intenzivno izpopolnjuje svoje poslovne ideje, je že objavljen javni razpis za drugo skupino tistih, ki si želijo svoje inovativne in napredne ideje razvijati v okviru projekta Podjetno nad izzive v Ljubljanski urbani regiji (PONI LUR).

11.1.2021

Krajevni urad Dol pri Ljubljani v januarju 2021 zaprt

Obveščamo vas, da bo Krajevni urad Dol pri Ljubljani v mesecu januarju 2021 zaprt.  

4.1.2021

Krajevni urad Dol pri Ljubljani 7. 1. 2021 zaprt

Obveščamo vas, da Krajevni urad Dol pri Ljubljani v četrtek, 7. januarja zaprt.

Dol pri Ljubljani 1

01 530 32 40

obcina@dol.si

Sledite nam

Dostopnost