Izpostavljeno

Aktualno

19.4.2021

Promocija aktivnosti za preprečevanje kostno-mišičnih obolenj in psihosocialnih tveganj pri delu

Nacionalni inštitut za javno zdravje (NIJZ) in Fakulteta za zdravstvo Univerze na Primorskem sta vzpostavila spletno stran www.pkmo.si, ki lahko za delavce in delojemalce predstavlja pomembno pomoč pri premagovanju težav, s katerimi se soočajo zaradi svojega delovnega okolja.

14.4.2021

Za vnuke živimo, drevesa sadimo

Spoštovani občani in občanke! Z nakupom 200 let stare domačije v starem vaškem jedru Dola pri Ljubljani si je občina Dol pri Ljubljani zadala dolgoročen cilj – ustanoviti medgeneracijski prostor s poudarkom na ohranjanju kulturne dediščine in tradicij našega kraja.

13.4.2021

Objavljen Javni poziv za sofinanciranje obratovalnih stroškov podjetjem v gostinstvu in turizmu v času epidemije COVID-19/2

Obveščamo vas, da je Javna agencija SPIRIT objavila Javni poziv za sofinanciranje obratovalnih stroškov podjetjem v gostinstvu in turizmu v času epidemije COVID-19/2.

12.4.2021

Brezplačen javen WiFi dostop prihaja na 7 lokacij v občini

Občina Dol pri Ljubljani je na podlagi uspešne prijave na tretji poziv Evropske komisije za dodelitev nepovratnih sredstev za spodbujanje internetne povezljivosti v lokalnih skupnostih prejela bon v vrednosti 15.000 evrov.

3.4.2021

Velikonočno voščilo

Ob največjem krščanskem prazniku vam Župan Občine Dol pri Ljubljani želi vesele in blagoslovljene velikonočne praznike.

31.3.2021

Začasno preklicano naročanje na storitve Krajevnega urada Dol

Iz Upravne enote Ljubljana so sporočili, da bodo odpiranje krajevnih uradov uskladili z navodili Vlade RS ter pristojnih Ministerstev. Zaradi trenutnih razmer do nadaljnjega preklicujejo naročanje za storitve Krajevnega urada Dol pri Ljubljani. 

23.3.2021

Avdicija za snemanje serije z delovnim naslovom: Za hribom

Filmska produkcijska hiša Adria Studio d.o.o. vas vabi na avdicijo za statiste za novo humoristično TV serijo, ki se bo v tem letu snemala na območju naše občine. 

23.3.2021

Čestitka župana ob občinskem prazniku

Občina Dol pri Ljubljani praznuje svoj občinski praznik 23. marca, ki je hkrati tudi rojstni dan barona Jurija Vege. 

22.3.2021

19. tek in pohod na Murovico

Spoštovani ljubitelji naše Murovice. Zaradi epidemioloških razmer v državi smo letošnji 19. tek in pohod na Murovico temu primerno pripravili kot večdnevno prireditev. Teke in pohode boste tako lahko opravili od ponedeljka, 22. marca, pa do nedelje 4. aprila 2021. Izhodišče je pred Kulturnim domom v Dolskem, cilj pa na vrhu Murovice.

Dol pri Ljubljani 1

01 530 32 40

obcina@dol.si

Sledite nam

Dostopnost