Izpostavljeno

Aktualno

10.4.2020

Vesele velikonočne praznike!

Drage sokrajanke  in sokrajani! Voščim vam vesele in blagoslovljene velikonočne praznike. Želim vam veliko medsebojnega razumevanja in miru ter upanja na vse dobro v prihodnosti.

10.4.2020

Korona v senci Velike noči

Letošnja Velika noč bo vsakemu izmed nas ostala v spominu vse življenje in še rodovi za nami bodo pripovedovali, da smo bili povsem nemočni, ko smo čez noč ostrmeli ob napadu nevidnega virusa, ki je spravil na kolena vse prebivalce te zemeljske oble. Revne in bogate, učene in neuke brez ozira na spol in barvo kože, brez ozira na  idejno prepričanje. Virus, ki ne pozna državnih meja...

10.4.2020

Koronavirus - napotki starejšim

Zaradi razlogov, ki jih še ne poznamo v celoti, pri starejših, ki zbolijo za novo virusno boleznijo COVID-19, bolezen pogosteje poteka v težji obliki. Nevarnost zapletov je večja tudi pri kronično bolnih. Zato je zelo pomembno, da starejši natančno sledijo nasvetom strokovnjakov glede zaščitnih ukrepov, prav tako pa je odgovornost vseh, da poskrbimo za kar največjo varnost starejših...

4.4.2020

Imate vprašanja glede omejitve gibanja?

Generalna policijska uprava je ustanovila skupino, ki odgovarja na vprašanja občanov glede omejitve gibanja in podobno.

4.4.2020

Psihosocialna podpora na posebni telefonski številki Rdečega križa Ljubljana

Če čutite stisko v obliki strahu, nezaupanja, nestrpnosti, obupa, občutka nemoči, praznine in osamljenosti niste edini. Rdeči križ Slovenije – Območno združenje Ljubljana je odprl posebno linijo za psihosocialno podporo vsem, ki v teh dneh občutijo stisko zaradi nastale situacije.

3.4.2020

Gibanje v naravi - obvestilo občanom

Spoštovane občanke in občani, Očitno je pred nami prijeten in sončen konec tedna. Veliko se nas bo odločilo za sprehod v naravi. Ker nas odlok vlade omejuje na sprehode v domačem okolju, naj vas prijazno opomnimo, da varujmo naravo in predvsem lastnino kmetovalcev.

Koledar dogodkov

Kliknite na posamezni dan za ogled dogodkov.

E-novice

Dol pri Ljubljani 1

01 530 32 40

obcina@dol.si

Sledite nam