Aktualno

5.12.2020

Po občini so zasijale praznične lučke

Po občini se tudi v letošnjem decembru čuti praznični utrip.

Preberi več

4.12.2020

Vlada sprejela načrt sproščanja ukrepov za zajezitev širjenja okužb s virusom SARS-CoV-2

Strokovna skupina, ki deluje v okviru Ministrstva za zdravje, je načrt sproščanja ukrepov razdelila v pet skupin, pri tem sta glavna kriterija sedem dnevno povprečje števila okuženih ter število hospitaliziranih bolnikov s covid-19. Ukrepi se bodo začeli sproščati takoj, ko bo izpolnjen en od pogojev, sedem dnevno povprečje pa se bo spremljalo vsak dan. 

Preberi več

3.12.2020

Obisk Lekarne

Spoštovani obiskovalci Lekarne Pogačnik!

Preberi več

3.12.2020

UDELEŽBA V PROGRAMU SVIT LAHKO REŠI ŽIVLJENJE

Rak je v Sloveniji velik zdravstveni, socialni in ekonomski problem. Podatki kažejo, da je v Sloveniji rak debelega črevesa in danke med 5 najpogostejšimi raki pri obeh spolih skupaj. Za rakom debelega črevesa in danke povprečno vsako leto zboli več kot 1300 ljudi. S Programom Svit zmanjšujemo število na novo zbolelih ljudi, saj lahko z odkritjem in odstranitvijo predrakavih sprememb preprečimo razvoj raka na debelem črevesu in danki. Opuščanje udeležbe v Programu Svit ima lahko resne posledice za zdravje.

Preberi več

3.12.2020

Urjenje spomina, logike in koncentracije

Vaje za urejenja spomina, logike in koncentracije so na voljo.

Preberi več

3.12.2020

Fotoavtomat na Občini Dol pri Ljubljani

Obveščamo vas, da je predprostor Občine Dol pri Ljubljani obogaten z novim FOTOAVTOMATOM!

Preberi več

25.11.2020

Poziv občanom in zaiteresiranim organizacijam za vložitev predlogov za nadomestnega člana nadzornega odbora

Zaradi razrešitve člana Nadzornega odbora Občine Dol pri Ljubljani, Komisija za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja, na podlagi določb 23. člena Statuta občine Dol pri Ljubljani (Uradni list RS. št. 3/18-UPB2), poziva občane in zainteresirane organizacije, da vložijo predloge kandidatov za nadomestnega člana nadzornega odbora.

Preberi več

24.11.2020

Ponovno je zaživel telefon za psihološko podporo ob epidemiji COVID-19

Spoštovani,želimo vas obvestiti, da je ponovno vzpostavljen Telefon za psihološko podporo prebivalcem ob epidemiji COVID-19. Na brezplačni telefonski številki 080 51 00, 24 ur na dan, vse dni v tednu nudijo strokovno pomoč izkušeni psihologi, psihoterapevti in drugi strokovnjaki s področja duševnega zdravja. S telefonom želimo zagotoviti dostopno podporo ljudem, ki se v času epidemije in z njo povezanih kriznih ukrepov soočajo z različnimi stiskami.

Preberi več

23.11.2020

Podaljšan rok glasovanja za participativni proračun 2021

Na podlagi vse več prejetih vprašanj glede alternativnih možnosti glasovanja za predloge participativnega proračuna se je glasovalna komisija odločila, da slednja niso izvedljiva, se pa rok glasovanja podaljša do 18. decembra 2020.

Preberi več

23.11.2020

Skrb za urejeno okolico je timsko delo

Ravnanje z odpadki je timsko delo Voke Snage, ki skrbi za zbiranje odpadkov in njihovo pot v predelavo, ter občank in občanov, ki ste ključni pri tem, da nastane manj odpadkov, za tiste, ki nastanejo, pa ustrezno poskrbite.

Preberi več

18.11.2020

Manj svečk za manj grobov 2020

Zaradi izrednih razmer, ki spremljajo zelo slabo epidemiološko sliko v Sloveniji, je bila akcija Manj svečk za manj grobov letos  izpeljana v drugačni obliki.

Preberi več

17.11.2020

Obvestilo knjižnice - izposoja gradiva v času epidemije

Občane obveščamo, da bo skladno z določili odloka vlade RS z dne 13.11.2020 omogočen dostop do gradiva na brezstičen način, torej po predhodnem naročilu in z osebnim prevzemom.

Preberi več

Dol pri Ljubljani 1

01 530 32 40

obcina@dol.si

Sledite nam

Dostopnost