Aktualno

15.5.2024

Obvestilo o začasnem zaprtju krajevnih uradov na območju Upravne enote Ljubljana

Spoštovani, obveščamo vas, da bodo krajevni uradi Ig, Notranje Gorice, Velike Lašče, Dobrova, Dol pri Ljubljani in Škofljica, zaradi stavke od 15. 5. 2024 do preklica oziroma do izpolnitvestavkovnih zahtev, zaprti.

Preberi več

29.5.2024
29.5.2024

Foto utrinki s pomladnega sejma

Lokalno tržnico in pomladni sejem na Levčevi domačiji bi lahko poimenovali tudi praznik druženja in lokalne kulinarike.

Preberi več

28.5.2024

REKO Dol pri Ljubljani

Spoštovane občanke in občani, V občini v sodelovanju z LAS Srce Slovenije preizkušamo model REKO za prodajo in distribucijo lokalne hrane brez posrednikov.

Preberi več

28.5.2024

Izmenjevalnica oblačil in igrač

Spoštovane občanke in občani, Kulturno društvo Dol pri Ljubljani, Sekcija za sonaravno otroštvo in Turistično društvo Dolsko, Zeliščarska sekcija vas vabita na Izmenjevalnico oblačil in igrač s spremljevalnim programom.

Preberi več

29.5.2024

Koncert rezijanskih pesmi

Spoštovane občanke in občani,

Preberi več

28.5.2024

Iz zakladnice barona Erberga

Spoštovane občanke in občani, v četrtek, 30. maja, ob 19.30 bo v Erbergovih paviljonih predavanje zgodovinarja mag. Igorja Gardelina.

Preberi več

27.5.2024

Sprememba delovnega časa občinske urbanistke

Spoštovane občanke in občani sporočamo,

Preberi več

24.5.2024

Lokalna tržnica in Pomladni sejem na Levčevi domačiji

Vabljeni danes (24.5.) na Lokalno tržnico in pomladni sejem na Levčevo domačijo v Dol. Poskrbeli bomo za pijačo, dobro hrano, glasbo, sejemsko ponudbo in bogat spremljevalni program za otroke in odrasle. Se vidimo!

Preberi več

23.5.2024

Preživite popoldan s knjižnico

V sredo, 29. maja, vabi Knjižnica Jurij Vega vse bralce, obiskovalce, občane, sosede in prijatelje v park pred knjižnico, kjer bomo skupaj preživeli zanimivo in pestro popoldne. Rdeča nit Popoldneva s knjižnico bo trajnostna mobilnost, zato pridite v čim večjem številu peš, na rolerjih, s skiroji, kolesi … Skupaj z mentorji in domačimi društvi bomo pripravili aktivnosti za celo popoldne, tako za otroke in mlade kot tudi za odrasle; lahko boste brali, se poigrali in razmigali na različnih igralih, ustvarjali, igrali družabne igre, prisluhnili »kolesarski« pravljici, se podučili o preživetju v naravi in se popeljali s tekaškimi rolkami. Popoldne bomo zaključili s predavanjem domačina Roberta Mihelčiča, ki je s kolesom prepotoval kar nekaj evropskih držav. Predstavil bo nekatere najbližje kolesarske poti: Parenzano, Alpe-Adrio in Dravsko kolesarsko pot ter podal veliko praktičnih nasvetov, kako se pripraviti na daljše kolesarsko potovanje .

Preberi več

Dostopnost