Aktualno

4.8.2021

Novi vozovnici za potovanje z medkrajevnim avtobusnim javnim potniškim prometom in domačim železniškim prometom

Ministrstvo za infrastrukturo je s 1. julijem uvedlo dve vozovnici, ki potnikom prinašata dodatne ugodnosti pri potovanju z medkrajevnim avtobusnim javnim potniškim prometom in domačim železniškim prometom.

Preberi več

2.8.2021

Nov fitnes na prostem v Križevski vasi

Od konca julija dalje se lahko z novim orodjem za telovadbo na prostem pohvali tudi Križevska vas. Občina je v okviru projekta »Vegova pot v šolo« ob nogometnem igrišču uredila mini telovadni park s katerim želimo skupaj s člani ŠD Zagorica pri Dolskem spodbuditi ljudi k aktivnemu preživljanju prostega časa in k večgeneracijskemu druženju. V nadaljevanju projekta bo izvedeno tudi usposabljanje vaditeljev, ki bodo nato poskrbeli za prenos znanja o pravilni izvedbi vadb na orodju na ostale člane ŠD Zagorica.

Preberi več

15.7.2021

ANKETA: Turizem v občini Dol pri Ljubljani

Za potrebe izdelave Dokumenta razvojnih usmeritev na področju turizma v občini Dol pri Ljubljani za obdobje 2021 – 2027, ki bo predstavljal krovni strateški dokument občine na področju razvoja turizma v prihodnjih letih, želimo pridobiti splošno mnenje širše javnosti o turizmu v občini. S tem namenom smo pripravili kratek vprašalnik o vaših pogledih na razvoj turizma v občini Dol pri Ljubljani.

Preberi več

13.7.2021

Preventivni letak varno v poletje

Preventivni letak varno v poletje

Preberi več

13.7.2021

Uporaba potečenih osebnih izkaznic na območju Republike Slovenije

Ministrstvo za notranje zadeve je posredovalo informacijo o možnosti uporabe potečenih osebnih izkaznic Republike Slovenije, na območju Republike Slovenije.

Preberi več

9.7.2021

Nagradite svoje izdelke z znakom kakovosti Srca Slovenije!

Kakovost izdelkov danes ni več le naključje ali želja ponudnika, pač pa je to potreba vsakega proizvajalca, rokodelca ali prehranskega ponudnika, ki želi biti konkurenčen in uspešen. Kolektivna blagovna znamka Srce Slovenije zagotavlja kakovost pridelkov, prehranskih in rokodelskih izdelkov ter izdelkov unikatnega in industrijskega oblikovanja z območja destinacije SRCE SLOVENIJE.

Preberi več

5.7.2021

Krajevni urad Dol pri Ljubljani ostaja v času počitnic zaprt

Iz Upravne enote Ljubljana so sporočili, da bo Krajevni urad Dol pri Ljubljani zaradi zagotavljanja nemotenega dela na sedežu upravne enote, v času počitnic zaprt.

Preberi več

5.7.2021

Predčasne volitve o zakonodajnem referendumu o spremembah Zakona o vodah

V nedeljo, 11. julija 2021, bo potekal referendum o Zakonu o vodah.

Preberi več

1.7.2021

Javni poziv za izbor predlogov za sofinanciranje najnujnejših prostorskih pogojev in opreme za razvoj ljubiteljske in nevladne kulture za leto 2021 (poziv Prostori/Oprema-2021)

Obveščamo vas, da je Javni sklad RS za kulturne dejavnosti objavil Javni poziv za izbor predlogov za sofinanciranje najnujnejših prostorskih pogojev in opreme za razvoj ljubiteljske in nevladne kulture za leto 2021 (poziv Prostori/Oprema-2021) Najdete ga na spletni povezavi: Javni sklad RS za kulturne dejavnosti (jskd.si)

Preberi več

25.6.2021

Slovenija 1991: Zgodba o novi državi

Učenci OŠ Janka Modra so ob državnem prazniku pripravili video...

Preberi več

24.6.2021

Podelili Županove petke

Letošnji devetošolci, ki so bili dosegli odlični uspeh v vseh devetih letih, so bili deležni še posebnega sprejema našega župana Željka Saviča. Podelil jim je posebne plakete, Županove petke, ki se letos podeljujejo prvič.  

Preberi več

23.6.2021

Krožišče Videm

Sprememba prometnega režima skozi naselje Zaboršt velja od 23.6.2021 dalje. Prometna infrastruktura ne omogoča dvosmernega prometa, še zlasti pa ne tovornega tranzita vozil. Skladno s povedanim je občina od izvajalca del zahtevala, da spremeni prometno ureditev skozi naselje Zaboršt. 

Preberi več

Dol pri Ljubljani 1

01 530 32 40

obcina@dol.si

Sledite nam

Dostopnost