Izpostavljeno

Aktualno

30.6.2020

Snemanje promocijskega filma o Deželi Jurija Vege

Občina Dol pri Ljubljani postaja vse bolj prepoznana mikro turistična destinacija na obrobju Ljubljane. Med gosti je vse več turistov, tudi tujcev, ki prihajajo z avtodomi. Velika prednost Dežele Jurija Vege je neposredna bližina Ljubljane in enostavna dostopnost z javnimi sredstvi, hkrati pa lahko gostje tukaj najdejo svoj mir, doživijo pristen stik z domačini, kolesarijo ali se...

30.6.2020

Prvega julija brezplačni javni medkrajevni potniški promet za vse upokojence

Upokojenci, imetniki invalidske evropske kartice, vojni veterani in vsi, starejši od 65 let, bodo lahko medkrajevni potniški promet s 1. julijem 2020 koristili brezplačno. 

29.6.2020

Možnost sodelovanja na prireditvi Slovenija se predstavi

Občina Bohinj in Krajevna skupnost Stara Fužina vabita, da jim to poletje pridružimo na večernih sejemskih prireditvah v Bohinju pod naslovom »Slovenija se predstavi«, na katerih se bodo predstavile vse slovenske regije na svojem sobotnem poletnem večeru. Kot je običaj, bo tudi tokratne prireditve v Bohinju povezovala in vodila Marija Merljak. 

29.6.2020

Pridobite znak kakovosti Srca Slovenije

Če v Srcu Slovenije ustvarjate rokodelske izdelke oz. izdelke unikatnega in industrijskega oblikovanja ali pridelujete in predelujete prehranske izdelke, lahko kakovost izdelkov preverite s prijavo na razpis za uporabo Kolektivne tržne znamke Srce Slovenije.

29.6.2020

Poletni glasbeni paviljoni 2020

Z velikim veseljem vas vabimo na šopek glasbeno-umetniških dogodkov Poletni glasbeni paviljoni 2020, v intimnem vzdušju Erbergovih paviljonov graščine Dol!

19.6.2020

Obvestilo o skrajšanem delovnem času

Na podlagi 17. člena Pravilnika o delovnem in poslovnem času ter uradnih urah občinske uprave Občine Dol pri Ljubljani, vas obveščamo, da bodo dne 24.6.2020, zaradi dneva pred praznikom, uradne ure občinskega urada skrajšane do 15.00 ure.

Koledar dogodkov

Kliknite na posamezni dan za ogled dogodkov.

E-novice

Dol pri Ljubljani 1

01 530 32 40

obcina@dol.si

Sledite nam