Aktualno

DELAVNICA: Otroška čajanka

Za uporabo socialnih vtičnikov kot so Like, Share in Follow gumbi omogoči zunanje piškotke

Avtor: Občinska uprava, 26.10.2022

Vabljeni na brezplačno predavanje 
Otroška čajanka

Kdaj: sreda, 26. 10. 2022, ob 17. uri
Kje: župnišče v Dolu, Dol 1, 1262 Dol pri Ljubljani
Predavateljica: Sabina Grošelj

V okviru LAS projekta Park življenja, sofinanciranega iz EKSRP sklada, bo občina Dol pri Ljubljani od oktobra dalje organizirala vrsto predavanj, izobraževalnih delavnic in tematskih sejmov. Vse aktivnosti so za občane brezplačne. S temi aktivnostmi želimo občanom približati tradicionalne veščine zeliščarstva in sadjarstva.

Na drugem predavanju oziroma delavnici, ki bo potekalo v sredo 26. oktobra 2022, v župnišču v Dolu ob 17.00 bo predstavljena delavnica za naše najmlajše (čajanka). 

To je delavnica, ki je v prvi vrsti namenjena najmlajšim. Otroci bodo preko interaktivne delavnice spoznali zelišča, ki pomagajo pri raznih tegobah. Zelišča bodo lahko poskusili v obliki napitkov, čajev in okusnih namazov!

Predavanja in delavnice z različnimi zeliščarko-sadjarskimi tematikami se bodo nadaljevale vse do maja 2023. Program in vsebino si lahko pogledate na povezavi:
https://www.dol.si/sl/news/jeseni-prihajajo-brezplacne-zeliscarske-sadjarske-in-medene-aktivnosti-za-vse-generacije.html 

V kolikor to še niste storili lahko svoje mesto rezervirate preko spodnje prijavnice ali nam pošljete sporočilo na e-naslov obcina@dol.si.

 

Dostopnost