Aktualno

Voden ogled po razstavi Po stopinjah mojega deda

Za uporabo socialnih vtičnikov kot so Like, Share in Follow gumbi omogoči zunanje piškotke

Avtor: Občinska uprava in JSKD , 14.9.2020

Prijazno vabljeni na javno vodstvo po fotografski razstavi Po stopinjah mojega deda, ki ga v torek, 15. septembra, ob 18. uri v Erbergovih paviljonih graščine Dol, ki ga avtorica pripravlja v sodelovanju z očetom Matjažem. Skupaj bosta predstavila pisatelja Miška Kranjca še bolj osebno, kot ste ga poznali doslej, z vami pa bosta delila nekaj spominov na velikega slovenskega literata, ki bi prav na ta dan praznoval svoj rojstni dan. 

Morda je srečanje na vodstvu tudi enkratna priložnost za vse tiste, ki ste si želeli in niste uspeli priti na odprtje. Če pa morda iščete namig za izlet že ta vikend, lahko Erbergova paviljona obiščete danes ali jutri in si razstavo ogledate med 16. in 18. uro. Paviljona sta odprta vsako soboto in nedeljo ali po predhodnem dogovoru z Natašo Klemenčič (natasa.klemencic@jskd.si). Razstava bo na ogled do 27. septembra 2020, vstopnine ni.

Otvoritev fotografske razstave Mankice Kranjec "Po stopinjah mojega deda" v paviljonih dvorca Herberg, Dol Pri Ljubljani, 2.9.2020:


Vir videoposnetka: Janez Platiše, osebni Facebook profil

Dostopnost