Aktualno

Valentinov koncert - FLIRRT

Za uporabo socialnih vtičnikov kot so Like, Share in Follow gumbi omogoči zunanje piškotke

Avtor: Občinska uprava, 15.1.2024

Drage občanke in občani!

Legendarni FLIRRT vabijo na Valentinov koncert v Dol pri Ljubljani, kjer nas bodo objeli z zimzelenimi skladbami kot so Romeo in JulijaV mojem telesuKo je niNjena balada20 let nazaj in novejšimi uspešnicami kot so KometaKo leživa in mnoge druge.

FLIRRT so bili vedno bend ljubezni in prav zato tokrat obljubljajo še bolj čustven koncert; kot se za dan zaljubljencev spodobi. Rok Lunaček, pevec in avtor skupine pravi:
''Glasba je časovni stroj. In 16.2. bomo skupaj previli čas nazaj in skozi glasbo podoživeli ljubezen kot je bila nekoč in kot je danes. Čudovito bo! Dol pri Ljubljani se bo za en dan preimenoval v Dol pri Ljubezni.''

FLIRRT 
so v svoji karieri odigrali več kot 1000 koncertov, lani razprodali Cvetličarno in še leto prej Festivalno dvorano, izdali sedem studijskih albumov in posneli preko 120 avtorskih skladb.

Od leta 1997 pravijo, da so bend skoncentrirane ljubezni in da so najbolj ponosni, da lahko pojejo v najlepšem jeziku na svetu – v slovenščini.

 

Nakup vstopnic je možen na sedežu Občine Dol pri Ljubljani v času uradnih ur. Prodaja vstopnic se prične 22. januarja 2024.
Rezervacije so možne preko e-pošte: obcina@dol.si 

Cena vstopnice: 15€

 

Prijazno vabljeni v Kulturni dom Dolsko, 16. februarja 2024 ob 19.uri!

Dostopnost