Aktualno

Vabilo na usposabljanje - marketing v turizmu

Za uporabo socialnih vtičnikov kot so Like, Share in Follow gumbi omogoči zunanje piškotke

Avtor: LAS Srce Slovenije, 11.6.2020

V petek, 19. 6. 2020, ob 16.00 LAS Srce Slovenije začenja v Dolu pri Ljubljani usposabljanje za rokodelce in druge nosilce tradicionalnih znanj z območja LAS Srce Slovenije, ki delujejo tudi na področju turizma.

Delavnica je del programa usposabljanj za zainteresirane ponudnike, ki želite svojo rokodelsko dejavnost v obliki doživetij ponuditi tudi obiskovalcem in turistom. K sodelovanju ste vabljeni nosilci tradicionalnih znanj, tako rokodelci kot prehranski ponudniki, ki tradicijo na sodoben način živite in s svojim znanjem ter ustvarjanjem navdihujete tudi druge. Udeležba na delavnici je brezplačna.

Na uvodni delavnici o razvoju in trženju doživetij, ki izhajajo iz tradicionalnih veščin, bodo udeleženci izvedeli, kako oblikovati svojo ponudbo na tržno privlačen način za obiskovalce in turiste ter kako promovirati ponudbo z izvirno vsebino in komunikacijo.

S prisotnimi bosta strokovnjakinji iz Agencije za razvoj in marketing v turizmu Nea Culpa, ki se je v desetletju pozicionirala kot vodilna slovenska agencija za razvoj doživetij, produktov, zgodb in znamk v slovenskem turizmu in ki odlično sodeluje s Turizmom Ljubljana, turističnimi agencijami in drugimi turističnimi organizacijami.

Priložnost je izjemna, še zlasti zato, ker bodo uvodnemu predavanju sledila individualna svetovanja izbranim ponudnikom, kjer bodo lahko zelo podrobno preverili oz. oblikovali ponudbo za vaše obiskovalce oz. ciljne publike. Iščejo se resni kandidati, ki se bodo udeležili tudi nadaljevanja usposabljanja in imajo resen namen delati na razvoju svoje ponudbe. Za 10 izbranih ponudnikov bo LAS Srce Slovenije namreč pripravil nadaljna usposabljana v obliki individualnih svetovanj, terenskih obiskov in zaključne delavnice.

Datoteke

Vabilo


Dostopnost