Aktualno

Vabilo na delavnico za pripravo turistične strategije

Za uporabo socialnih vtičnikov kot so Like, Share in Follow gumbi omogoči zunanje piškotke

Avtor: Občinska uprava, 10.9.2021

Spoštovane občanke in občani, spoštovani turistični ponudniki,

Občina Dol pri Ljubljani je pristopila k izdelavi »Dokumenta razvojnih usmeritev na področju turizma v občini Dol pri Ljubljani za obdobje 2021 – 2027«. V avgustu ste bili povabljeni k izpolnitvi kratkega vprašalnika, s katerim smo prejeli splošno mnenje širše javnosti o turizmu v naši občini. Številni ste se odzvali, česar smo zelo veseli.

 

Nadaljujemo z izvedbo delavnic na temo turizma v občini Dol pri Ljubljani, katerih končni cilj je skupno oblikovanje ključnih turističnih področij, ki jih bomo v nadaljevanju razvijali in iskali sredstva za njihovo realizacijo

Prva delavnica bo v četrtek, 16. septembra 2021, ob 16.00 v Kulturnem domu Dolsko.

Vljudno vabljeni vsi tisti, ki želite z idejami ali konkretnimi aktivnostmi prispevati k nadaljnjemu razvoju turizma v naši občini. 

Kot podlago za razmišljanje, vam bomo v uvodnem delu predstavili globalne, nacionalne in regijske turistične usmeritve, rezultate omenjenega vprašalnika ter prvi osnutek SWOT analize z opredelitvijo prednosti, slabosti, priložnosti in nevarnosti, v drugem delu pa bomo skupaj oz. po skupinah to analizo dopolnili in usmerili naša razmišljanja na ključne turistične prioritete občine.

Prosimo vas, da za potrebe priprave prostora v skladu z zakonodajo in navodili NIJZ predhodno potrdite vašo udeležbo do srede, 15. 9. 2021, do 12. ure po elektronski pošti eva.vovk@dol.si ali po telefonu 01 530 32 51. Za udeležbo je potrebno izpolnjevati PCT pogoje.

Dostopnost