Aktualno

Telekom Slovenije vsem gasilkam in gasilcem za eno leto podarja dodatnih 500 GB prenosa podatkov mesečno in TV-programsko opcijo po izbiri

Za uporabo socialnih vtičnikov kot so Like, Share in Follow gumbi omogoči zunanje piškotke

Avtor: Telekom Slovenije, 1.9.2023

Telekom Slovenije v zahvalo vsem slovenskim gasilkam in gasilcem za nemoteno komunikacijo za eno leto podarja dodatnih 500 GB prenosa podatkov mesečno v svojem mobilnem omrežju. Hkrati vsem gasilkam in gasilcem za eno leto omogoča tudi brezplačno uporabo katerekoli TV-programske opcije v svoji ponudbi televizije. Obe ugodnosti sta na voljo tako poklicnim kot prostovoljnim gasilcem, ki ju lahko v septembru izkoristijo tako, da se na prodajnih mestih Telekoma Slovenije identificirajo s člansko izkaznico Gasilske zveze Slovenije ali izpiskom članstva iz programa Vulkan Gasilske zveze Slovenije. 

»V katastrofalnih poplavah je bila na prizadetih območjih zalita, poškodovana ali pretrgana tudi naša kabelska infrastruktura, ob izpadih električnega napajanja pa smo delovanje baznih postaj zagotavljali s pomočjo agregatov. Na terenu so nam na najrazličnejše načine pomagali tudi požrtvovalni gasilci. Vsi smo se zavedali, kako zelo pomembno je bilo v tistem trenutku, da smo prebivalcem na prizadetih območjih čimprej zagotovili možnost komunikacije, in ni dovolj besed, s katerimi bi se vsem zahvalili. To je naša gesta za vse gasilke in gasilce, ki nas navdihujete, gasilskim društvom, s katerimi smo na terenu najtesneje sodelovali, pa se bomo še posebej zahvalili,« je ob tem poudarila Vesna Prodnik, članica uprave Telekoma Slovenije za tehnologijo.

Navedeni ugodnosti je Telekom Slovenije gasilkam in gasilcem za eno leto omogočil tudi ob lanskoletnem požaru na Krasu. Vsem, ki so si katerokoli od ugodnosti vključili lani, jo bo letos Telekom Slovenije avtomatično podaljšal.

Gasilke in gasilci lahko brezplačno uporabo dodatnih 500 GB prenosa podatkov izkoristijo v vseh mobilnih paketih v ponudbi Telekoma Slovenije. Obe ugodnosti si lahko do 30. septembra 2023 vključijo obstoječi in novi naročniki, na voljo pa sta do 31. avgusta 2024.

Člani društev oziroma sindikatov gasilcev in policistov ter njihovi ožji družinski člani lahko ob tem izkoristijo tudi popust na mesečno naročnino mobilnega paketa Telekoma Slovenije, in sicer v višini 30 % (novi naročniki) oziroma 20 % (obstoječi naročniki).

Dostopnost