Aktualno

Možnost sodelovanja na prireditvi Slovenija se predstavi

Za uporabo socialnih vtičnikov kot so Like, Share in Follow gumbi omogoči zunanje piškotke

Avtor: Občinska uprava, 29.6.2020

Občina Bohinj in Krajevna skupnost Stara Fužina vabita, da jim to poletje pridružimo na večernih sejemskih prireditvah v Bohinju pod naslovom »Slovenija se predstavi«, na katerih se bodo predstavile vse slovenske regije na svojem sobotnem poletnem večeru. Kot je običaj, bo tudi tokratne prireditve v Bohinju povezovala in vodila Marija Merljak

Prireditelji si želijo, da se na določen dan prireditve predstavi regija s svojimi rokodelci, mojstri, izvirnimi razstavljavci, ponudniki pridelkov in izdelkov, prav tako želijo tisti dan prisluhniti živi glasbi krajev, ki se predstavljajo, si morda ogledati njihove značilne plese, igre ... Ta dan bo namenjen predstavitvi regije vsem obiskovalcem prireditve v Bohinju in morda, kdo ve, tudi bodočim turistom krajev, občin, ki se bodo predstavili.

Predstavitev osredje slovenske regije bo potekala 8. avgusta 2020, od 18. ure dalje (sobota zvečer), na lokaciji Bohinj, Stara Fužina. Za ozvočenje, prireditveni prostor (stojnice, mize), električni priključek in parkirišče bo poskrbljeno ter za vse razstavljavce brezplačno. Prireditelji obljubljajo tudi manjši prispevek za nastopajoče.

Zainteresirana društva ter ponudnike pridelkov in izdelkov vabimo, da se čim prej prijavite na eva.vovk@dol.si oz. v času uradnih ur na tel. številko 01 53 03 251. Prijave potekajo po principu "kdor prej pride, prej melje", do zasedbe razstavnih mest oz. tržnic in zapolnitve spremljevalnega programa. Ker je posredni namen vaše udeležbe tudi predstavitev in promocija naše občine, bo le-ta poskrbela za prevoz oz. stroške prevoza do Bohinja in nazaj. 

Dostopnost