Aktualno

Sejem zaposlitvenih možnosti

Za uporabo socialnih vtičnikov kot so Like, Share in Follow gumbi omogoči zunanje piškotke

Avtor: Zavod RS za zaposlovanje, 24.4.2024

Spoštovane občanke in občani.

Zavod RS za zaposlovanje vabi na vseslovenski Sejem zaposlitvenih priložnosti, ki bo 9. maja na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Na njem bo sodelovalo več kot 250 delodajalcev in drugih ključnih partnerjev s področja trga dela.
Sejem je brezplačen in namenjen različnim ciljnim skupinam obiskovalcev: od šolajoče mladine in študentov, do brezposelnih in tistih, ki so zaposleni, pa iščejo nove zaposlitvene priložnosti, prav tako želimo privabiti na dogodek zaposlene tik pred upokojitvijo, tujce, prosilce za mednarodno zaščito in druge ter ustvariti vzajemno korist za vse udeležence.

Na dogodku bomo predstavili vsebine, ki so trenutno zelo aktualne, kot npr. področje zaposlovanja tujcev, informacije o možnostih zaposlovanja in življenja v tujini kot tudi aktualne informacije s področja delovnopravne zakonodaje, zdravja in varstvu pri delu, pokojninskega zavarovanja. Na voljo bodo tudi informacije o možnostih usposabljanja, izobraževanja, štipendiranja, prav tako bomo zainteresirane seznanili s poklicno in zaposlitveno rehabilitacijo ter še veliko več.

Celotna prireditev, kjer se bodo delodajalci in partnerji predstavili vsem zainteresiranim, se bo odvijala v B kompleksu Gospodarskega razstavišča (v Marmorni dvorani in njenem preddverju ter v Stebrni dvorani), izjemno pester ter bogat ob sejemski program  pa bo potekal kar v 4 dvoranah Povodnega moža, medtem ko bodo v dvorani Urška potekale različne panelne razprave, novinarska konferenca ipd.

Prireditev se bo za obiskovalce odprla ob 10. uri, ob 18. uri pa bomo z njo zaključili.
Vmes bomo ob 11. uri imeli uradno otvoritev - VABLJENI.

Dostopnost