Aktualno

Pridobite znak kakovosti Srca Slovenije

Za uporabo socialnih vtičnikov kot so Like, Share in Follow gumbi omogoči zunanje piškotke

Avtor: Razvojni center Srca Slovenije, 5.9.2023

Spoštovane občanke in občani,

Razvojni center Srca Slovenije vabi vse, ki pridelujete ali predelujete odlične lokalne prehranske izdelke, izdelujete rokodelske izdelke oz. izdelke unikatnega in industrijskega oblikovanja ali ponujate edinstveno turistično doživetje, da se prijavite na njihov Razpis(KLIK).

Kakovost svoje ponudbe lahko preverite s prijavo na Razpis za pridobitev certifikata kakovosti Kolektivne blagovne znamke Srce Slovenije.

Fizične osebe z dejavnostjo, nosilci kmetijskih gospodarstev in podjetja iz občin Kamnik, Litija, Lukovica in Šmartno pri Litiji se lahko, na razpis prijavite brezplačno, ponudniki iz občin Dol pri Ljubljani, Mengeš in Moravče pa skladno z objavljenim cenikom. Prav tako pozivamo k prijavi vse tiste ponudnike, ki vam je pridobljeni certifikat iz prejšnjih let že potekel.

Rok za prijavo je 6. 10. 2023 za prehranske in rokodelske izdelke ter 27. 10. 2023 za turistična doživetja. Interes za prijavo pa sporočite vsaj do konca septembra. Preverite razpisne pogoje na spletni strani https://srce-slovenije.si/kolektivna-trzna-znamka-srce-slovenije/razpis-za-pridobitev-certifikata-kakovosti/.

S certifikatom Srca Slovenije se ponaša že 61 ponudnikov. Pridružite se jim še vi!

 

 

Dostopnost