Aktualno

PRIJAVITE SVOJE BLIŽNJE NA E-DRUŽABNIŠTVO

Za uporabo socialnih vtičnikov kot so Like, Share in Follow gumbi omogoči zunanje piškotke

8.12.2021

Za vse babice, dedke in njihove vnuke, za tete in strice, očete, mame in tiste, ki bi pusto meglo zimskih juter radi nekoliko razgnali in se ob tem tudi razgibali.

Pri nevladni organizaciji Stičišče Središče vabijo vse mlade in manj mlade, ki so v dnevnem stiku s starejšimi, za katere vedo, da bi jim prav prišlo malo druženja, da se skupaj z njimi prijavijo v njihov projekt. Delavnice so namenjene vsem, ki v teh zimskih dneh pogrešajo malo druženja: starejšim, brezposelnim ali tistim, ki jih sodelovanje zanima.

KAKO BODO DELAVNICE POTEKALE?

Zjutraj, preden bodo vnuki (otroci) odšli v šolo in službe, se bodo (starim) staršem pomagali pridružiti na ZOOM linku, kjer bo potekalo druženje. Udeleženci za to potrebujejo internetno povezavo, pametni telefon ali računalnik.

Za začetek bodo vsi mikrofoni nastavljeni na tiho. Če bodo hoteli kaj povedati, jim bodo moderatorji omogočili, da bodo lahko sodelovali. Po koncu druženja, bomo povezavo avtomatsko zaprli.

KDAJ IN KJE?

Štiri zaporedne srede v januarju in februarju 2022: 12. januar, 19. januar, 26. januar in 2. februar. Delavnice bodo potekale na digitalnem kanalu ZOOM, pričnejo pa se 7.30 zjutraj, trajale bodo 90 minut. Zoom kanal bo odprt že od 6. 30 zjutraj, tako, da se bodo lahko pridružili vsi, ki bodo to želeli.

KAJ JE VLOGA POMOČNIKOV (PROSTOVOLJCEV)?

Na sestanku (usposabljane za sodelovanje), ki bo 6. januarja 2022 ob 18.00, boste izvedeli kako boste svojcem pomagali do sodelovanja.

Nato pa poskrbite, da bodo vaši bližnji štiri zaporedne srede (12., 19. in 26. januarja ter 2. februarja) imeli dostop do ZOOM-a, kjer bo druženje potekalo. Vsi prostovoljci bodo za sodelovanje po pošti prejeli skromno nagrado in priznanje za sodelovanje.

SPLETNA POVEZAVA DO PRIJAVNICE IN OPISA DEJAVNOSTI:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeQ9YYtASrHM8BxDEfmMZNLklL_ylAqKJjyhkFPmrIN80jbcw/viewform

Prijave se zbirajo do 5. januarja 2022.

Dostopnost