Aktualno

V soboto pričetek brezplačne vadbe "GIBANJE za vse generacije!"

Za uporabo socialnih vtičnikov kot so Like, Share in Follow gumbi omogoči zunanje piškotke

Avtor: Občinska uprava, 10.6.2021

Vsi, ki bi radi poletje preživeli  v gibanju, lepo vabljeni k vadbi. Dobrodošli sami ali v družbi! Skupaj je lažje in prijetneje.

V soboto, 12. junija, v Dolskem ob 8.30 začnemo z brezplačno vadbo za skupino Gibanje za vse generacije!

 

Več o programu: GIBANJE za vse generacije!

Vadbene enote so namenjene starostni skupini nad 18 let. Poleg zavedanja, da je redna telesna dejavnost ena od najpomembnejših sestavin zdravega življenjskega sloga, je v ospredju tudi druženje več generacij. Poleg predstavitve vadbenih elementov, ki jih pokriva posamezna lokacija (vključno z napravami za fitnes na prostem), obsega še elemente korektivne gimnastike, razgibavanja in vaj za krepitev posameznih mišičnih skupin.

  • PLAN IZVEDBE: predvidenih 10 srečanj
  • TERMINI VADBE: Sobota, od 8.30 do 10.00
  • ZAČETEK: 12. 6. 2021 (predviden zaključek: 21.8. 2021)
  • PRIJAVE: https://forms.gle/FGKUtsnkHbQivZu29 

 

Kot smo najavili v majski številki Pletenic v okviru projekta Gibanje nas druži, Športno društvo Partizan Dolsko v sodelovanju z Občino organizira vadbene programe in predavanja. V Dolskem, ob osnovni šoli in vrtcu v Dolskem, bodo na novo postavljenih orodjih za telovadbo organizirani trije različni vadbeni programi. Bistvo programov je občanom predstaviti različne vaje na prostem, predvsem pa pravilno uporabo orodij za vadbo na prostem. Do brezplačne udeležbe na predvidenih aktivnostih obeh sklopov so upravičeni prebivalci občine Dol pri Ljubljani. Udeleženci in izvajalci so dolžni upoštevati navodila in priporočila NIJZ-a za preprečevanje širjenja okužbe SARS-CoV-2 v skladu z epidemiološkimi razmerami.


Več o projektu in drugih vadbenih skupinah si lahko preberete v prispevku Projekt GIBANJE NAS DRUŽI vas vabi na brezplačno poletno telovadbo.

 

Operacijo delno financira Evropska unija iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR), v okviru pristopa CLLD - izvajanje lokalnega razvoja, ki ga vodi LAS Srce Slovenije, v programskem obdobju 2014-2020.

Dol pri Ljubljani 1

01 530 32 40

obcina@dol.si

Sledite nam

Dostopnost