Aktualno

Predstavljamo prvi občinski podjetniški katalog

Za uporabo socialnih vtičnikov kot so Like, Share in Follow gumbi omogoči zunanje piškotke

Avtor: Občinska uprava, 25.11.2022

Spoštovani,

oktobra 2022 smo izvedli 1. srečanje podjetnikov občine Dol pri Ljubljani, ki bo, glede na dober odziv in izraženo potrebo udeležencev, postal vsakoletni dogodek mreženja, izmenjave mnenj ter pridobivanja konkretnih in koristnih podjetniških informacij ter znanj.

Drugi korak približevanja potrebam podjetnikov in hkrati tudi občanov je pričujoči Katalog podjetnikov iz občine Dol pri Ljubljani. V njem se trenutno predstavlja 89 podjetij, podjetnikov in obrtnikov, ki delujejo na območju občine, in sicer s kratkim opisom, navedbo ključnih storitev, razpoložljivostjo ter vsemi kontakti. Klik na ikone vam omogoča tudi povezavo s podjetji na različnih družbenih omrežjih. Glede na to, da je katalog trenutno v spletni obliki, so spremembe seveda še možne, v kolikor pride do sprememb poslovnih podatkov, oziroma vabljeni, da se vključite tudi tisti, ki se do sedaj za to še niste odločili.

Občane in podjetje, ki iščete določene izdelke, storitve ali rešitve, pa seveda vabimo, da ogovore na vaše potrebe najprej poiščete v domači lokalni skupnosti, torej v katalogu z res  raznoliko izbiro. Verjamemo, da smo s to aktivnostjo dodali kamenček v mozaiku pomoči podjetništvu v času številnih izzivov.

S podjetniškimi aktivnostmi še nadaljujemo in vas vabimo na dve delavnici, ki bosta v četrtek, 8. 12. 2022 ob 9.00, in v torek, 13. 12. 2022 ob 16.00 v Kulturnem domu Dolsko in na katerih bomo skupaj z vami, spoštovani podjetniki, oblikovali izhodišča za dokument razvojnih usmeritev za področje podjetništva v občini Dol pri Ljubljani.

Vsem, ki se aktivno vključujete v različne podjetniške pobude, se iskreno zahvaljujem.

Željko Savič
župan Občine Dol pri Ljubljani

Dostopnost