Aktualno

PODJETNIKI POZOR!

Za uporabo socialnih vtičnikov kot so Like, Share in Follow gumbi omogoči zunanje piškotke

Avtor: Občinska uprava, 13.9.2022

Jeseni pričenjamo s tremi pomembnimi dogodki in aktivnostmi na področju podjetništva.

Na Občini Dol pri Ljubljani smo zaznali kar nekaj pobud po dodatnih aktivnostih Občine na področju podjetništva, med njimi tudi po povezovanju, izobraževanju, promociji, povečanju prepoznavnosti in predstavitvah podjetnikov preko promocijskih gradiv.

SREČANJE PODJETNIKOV OBČINE DOL PRI LJUBLJANI

Rezervirajte si petek, 7. 10. 2022, od 9. do 11. ure, ko bomo v Kulturnem domu Dolsko gostili Srečanje podjetnikov občine Dol pri Ljubljani, na katerem bodo lokalni podjetniki predstavili primere dobrih podjetniških praks, predstavniki nacionalnih inštitucij pa možnosti črpanja povratnih in nepovratnih sredstev iz naslova različnih javnih razpisov. Dogodek bo priložnost za medsebojno spoznavanje, mreženje in iskanje novih poslovnih ter finančnih rešitev. 

Udeležba na dogodku je brezplačna, obvezne pa so prijave do petka, 30. 9. 2022, na elektronski naslov eva.vovk@dol.si. Ob prijavi sporočite naziv podjetja, udeležence in kontaktno številko

SPLETNI KATALOG PODJETNIKOV IZ OBČINE DOL PRI LJUBLJANI

V novembru bo zaživel tudi spletni katalog lokalnih gospodarstvenikov, podjetnikov in obrtnikov, ki daje možnost brezplačne promocije vaših izdelkov in storitev. S katalogom želimo oblikovati osrednjo točko lokalne ponudbe, ki bo enostavno dostopen in na voljo vsem zainteresiranim pri iskanju različnih izvajalcev ter produktov. Katalog bomo objavili na občinskih komunikacijskih kanalih in tako dodatno pripomogli k promociji, da bi vaši izdelki in storitve dosegli čim večje število potencialnih kupcev tako na lokalnem trgu kot tudi širše. 

Vljudno vabljeni, da izkoristite priložnost in predstavitev vašega podjetja brezplačno vključite v spletni katalog. V kolikor želite sodelovati, vas prosimo, da nam do ponedeljka, 26. 9. 2022 na mojca.stepic@razvoj.si, 01 896 27 10 (Razvojni center Srca Slovenije, d.o.o.) posredujete izpolnjen obrazec.  

DOKUMENT RAZVOJNIH USMERITEV ZA PODROČJE PODJETNIŠTVA V OBČINI DOL PRI LJUBLJANI

Pripravljamo tudi dokument razvojnih usmeritev za področje podjetništva v občini Dol pri Ljubljani, ki bo predstavljal osnovo za pripravo v lokalne podjetniške strategije. V ta namen bodo organizirane tudi delavnice, o katerih boste naknadno obveščeni. Vaše potrebe po nadgradnji in razvoju lokalnega podjetniškega okolja lahko prav tako že posredujete na eva.vovk@dol.si

 

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite in tudi dalje prispevate k večji prepoznavnosti in razvoju lokalnega gospodarstva.

Dostopnost