Aktualno

Obvestilo o poslovanju Občinske uprave Občine Dol pri Ljubljani

Za uporabo socialnih vtičnikov kot so Like, Share in Follow gumbi omogoči zunanje piškotke

Avtor: Občinska uprava, 22.10.2020

Občinska uprava Občine Dol pri Ljubljani od ponedeljka, 26. 10. 2020, dalje do preklica deluje pod varnostnimi pogoji. 

Spoštovane občanke in občani!

Obveščamo vas, da Občinska uprava Občine Dol pri Ljubljani od ponedeljka, 26. 10. 2020, dalje do preklica deluje pod naslednjimi varnostnimi pogoji:

Občinska uprava vse občane naproša, da se z namenom zmanjševanja možnosti širjenja okužbe s korona virusom SARS-CoV-2 poslužujejo vlaganja vlog preko elektronske pošte (obcina@dol.si) oziroma navadne pošte. Priporočamo vam, da v nabiralnik ob vhodu v objekt ne oddajate vlog, ki so vezane na rok ali pa tudi kakšne druge pomembne ter nujne zadeve. V kolikor priporočila ne boste upoštevali občina ne prevzema odgovornosti v primeru zamujenih rokov, izgube pošte in podobno.

Obisk na občini je možen po predhodnem dogovoru po telefonu oziroma elektronski pošti. Po odobritvi termina obiska, stranka pred vstopom v občinske prostore pozvoni, na glavnem vhodu jo sprejeme uslužbenec ter jo pospremi v sejno sobo občine, ki ima kletni vhod na drugi strani občinske stavbe . V prostorih občine je obvezno nošenje maske,  razkuževanje rok in ohranjanje varne razdalje.

Hvala za razumevanje!

 

Dostopnost