Aktualno

Obvestilo - Manj svečk za manj grobov 2020

Za uporabo socialnih vtičnikov kot so Like, Share in Follow gumbi omogoči zunanje piškotke

Avtor: Eva Pinter, 19.10.2020

Zaradi vse slabše epidemiološke slike v Sloveniji bomo izvedbo akcije Manj svečk za manj grobov, ki naj bi potekala v času 1. novembra, prilagodili trenutni situaciji in priporočilom zdravstvene stroke.

Zaradi varnosti tako prostovoljcev kot vseh obiskovalcev, stojnic v letošnjem letu ne bo. Ta ukrep velja za vse občine, v katerih akcija poteka. Občane pozivamo, naj obisk pokopališč prestavijo na čas, ko se bo epidemiološka slika izboljšala. Kljub vsemu pa se naša akcija nadaljuje. Občani lahko darujejo preko spletne banke na naslov:

Dobrodelno društvo Fundacija Svečka
Selo pri Zagorju 61
1410 Zagorje ob Savi

TRR: SI56 6100 0000 9144 052
Delavska Hranilnica d.d.

V okencu NAMEN PLAČILA morate poleg donacije nujno še dopisati kraj, se pravi DOL PRI LJUBLJANI (Donacija – Dol pri Ljubljani). Namen akcije v naši občini ostaja isti - nakup defibrilatorja v Klopcah.

V kolikor kdo vseeno želi na grob odnesti naše zastavice sočutja, naj pošlje sporočilo preko občinskega elektronskega kontaktnega obrazca s pripisom »Manj svečk za manj grobov«, v katerem naj navede želeno število zastavic in naslov, na katerega bodo zastavice tudi dostavljene.

Manj svečk za manj grobov je bila vedno akcija, s katero rešujemo življenja, zato je prav, da spoštujemo priporočila zdravstvene stroke in če obstaja najmanjša možnost, da bomo s tem rešili kakšno življenje je takšen način več kot upravičen.

Več informacij o donacijah lahko najdete na spletni strani: manjsveck-manjgrobov.si/donacije/

Dostopnost