Aktualno

Nogometni tabor s počitniškim varstvom

Za uporabo socialnih vtičnikov kot so Like, Share in Follow gumbi omogoči zunanje piškotke

Avtor: Nogometni klub Dol, 18.6.2020

V Nogometnem klubu DOL se zavedamo, da živimo v časih, ko je zelo pomembno, kako prosti čas preživljajo mladi.

Mi se trudimo, da je le-ta zapolnjen s športnimi aktivnostmi, kolikor je le mogoče, v naravi. Druženje in komunikacija z vrstniki otroke dodatno spodbuja h gibanju, vključevanju in napredovanju v vseh prvinah. Otroci pridobijo zavedanje, da je v sodelovanju moč in znanje. Privzgojiti zdrav življenjski slog mladim je odgovornost vseh nas, starejših. Z lastnim zgledom lahko veliko storimo za to, da bodo športno aktivni tudi otroci.

Nogometni tabor s počitniškim varstvom je pravi dogodek, kjer bo vaš otrok pridobil vse omenjene prvine, ki so pomembne za pravilen telesni in duševni razvoj. Pripravili smo druženje, kjer bodo otroci z gibanjem zaznavali in odkrivali svoje zmožnosti, se preizkušali kaj zmorejo in doživljali veselje in ponos ob razvijajočih se sposobnostih in spretnostih. Predvsem pa bodo gradili zaupanje vase. Otroci bodo spoznali, da je z voljo in pomočjo možno marsikaj doseči, priznanje jim bo tako spodbuda za nadaljnji napredek. Otroci se bodo glede na svoje predznanje izpopolnjevali v nogometni tehniki in motoriki, osvajali znanje nogometne taktike in pravil nogometa, osvajali pravilen in usmerjen pristop k športni vadbi. K vsemu temu smo dodali še preživljanje prostega časa v naravi, družabne igre, taborni ogenj, lov na skriti zaklad…

Nogometni tabor s počitniškim varstvom bo potekal v več terminih od ponedeljka do petka med 07:00 in 17:00 uro na ŠRC Korant in prostorih NK Dol. Cena dnevne udeležbe je 20,00 €. V ceni so všteti vsi stroški od organizacije, osebja in prehrane (dopoldanska malica, kosilo, popoldanska malica in napitki ter sadje). Kosilo bo po dogovoru z lokalnim gostincem pripeljano na našo lokacijo in postrežena udeležencem.

Tudi letos Nogometni klub Dol, na ŠRC Korant, v času poletnih počitnic, organizira aktivne nogometne počitnice in varstvo za otroke starejše od 6 let. Da bo poletje brezskrbno, poučno in zabavno hitro izpolnite prijavnico → POVEZAVA NA PRIJAVNICO.

Dostopnost