Aktualno

Jesenski termin on-line usposabljanja ABC podjetništva za podjetnice in podjetnike začetnike ter potencialne podjetnike in podjetnice

Za uporabo socialnih vtičnikov kot so Like, Share in Follow gumbi omogoči zunanje piškotke

22.8.2022

SPOT Svetovanje Osrednjeslovenske regije organizira jesensko brezplačno usposabljanje ABC podjetništva za podjetnice in podjetnike začetnike ter potencialne podjetnike in podjetnice. Namen usposabljanja je opolnomočiti vse podjetnice, podjetnike začetnike ter potencialne podjetnice, podjetnike s strokovnimi vsebinami na začetku podjetniške poti.

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT) bo predvidoma v letu  2023 objavila natečaj v okviru katerega bo podjetnicam začetnicam, ki bodo uspešno zaključile usposabljanje (tudi iz leta 2022) ponujena mentorska podpora in sodelovanje na natečaju za finančne spodbude.

Predvideni termini usposabljanj ABC podjetništva jesen 2022:

Osrednja tema Modul

Predvideni termin

Začetek podjetniške poti

04. in 06. 10. 2022

Preverjanje poslovne ideje

12. in 14.10.2022

Osnove trženja

18. in 20.10.2022

Pravno formalni vidiki delovanja podjetja

08. in 10.11.2022

 Digitalizacija poslovanja

15. in 17.11.2022

 

Vsak modul je sestavljen iz dveh delavnic v trajanju 10 šolskih ur. V kvoto ur je pri posameznih modulih vključeno tudi samostojno delo doma.

Delavnice bodo izvedene preko spletnih orodij (ZOOM) predvidoma v dopoldanskem času, razen Modula 5 - Pravno formalni vidiki delovanja podjetja, ki bo izveden v popoldanskem času.

Več informacij in prijava na ABC usposabljanje.

Objavo poziva SPIRIT-a pa je moč najti na povezavi.

Za več informacij o prijavi in izvedbi v okviru SPOT Svetovanje Osrednjeslovenske regije se lahko obrnete na spot@gzs.si ali na telefonsko številko 01 5898 105.

 

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

 

Dostopnost