Aktualno

Objavljen je razpis za zasedbo prostega uradniškega delovnega mesta: SVETOVALEC ZA KOMUNALNE IN GRADBENE ZADEVE

Za uporabo socialnih vtičnikov kot so Like, Share in Follow gumbi omogoči zunanje piškotke

Avtor: Občinska uprava, 24.8.2022

Občina Dol pri Ljubljani je objavila natečaj za prosto delovno mesto: Svetovalec za komunalne in gradbene storitve. 

Delovno razmerje se sklepa za nedoločen čas. Poskusna doba je šest (6) mesecev. Delo se opravlja polni delovni čas na sedežu Občine Dol pri Ljubljani. 

Prednost pri izboru bodo imeli kandidati, ki imajo znanja oziroma delovne izkušnje s področja graditve objektov, poznavanjem komunalne problematike v občini ter poznavanjem dela v lokalni samoupravi.

Kandidat lahko predloži tudi življenjepis, ter v prijavi navede druga znanja in veščine, ki jim ima.

Od kandidata se zahteva poznavanje programov za oblikovanje besedil in tabel na PC, poznavanje uporabe interneta in elektronske pošte, poznavanje dela v lokalni samoupravi, znanje tujega jezika in vozniški izpit B kategorije.

Strokovna usposobljenost kandidatov se bo presojala na podlagi navedb v prijavi, priloženih pisnih izjav k prijavi, z osebnim razgovorom ter s pisnim preverjanjem kandidatovega znanja, v kolikor bo to potrebno.

Rok za vložitev prijave je 8 dni od datuma objave na spletni strani občine. Prijave se lahko vloži pisno na naslov: Občina Dol pri Ljubljani, Dol 1, 1262 Dol pri Ljubljani, s pripisom "Javni natečaj - Svetovalec za komunalne in gradbene zadeve" ali po elektronski posti na obcina@dol.si.

Za več informacij o natečaju za delovno mesto vabljeni k branju razpisne dokumentacije

Vabljeni na oddajo vlog za zasedbo prostega delavnega mesta!

Dostopnost