Aktualno

"DRIVE IN" obdarovanje otrok

Za uporabo socialnih vtičnikov kot so Like, Share in Follow gumbi omogoči zunanje piškotke

Avtor: Občinska uprava, 19.12.2020

Danes je Dedek Mraz obiskal tudi našo občino. Zjutraj se je ustavil v Senožetih, nekoliko kasneje v Dolskem in popoldan še v Dolu.

S preko 500 darili, s svojo dobro voljo in prijaznimi pomočniki, je Dedek Mraz danes narisal ogromno nasmehov na obraz. Kljub vsemu, je bil ta dogodek za v knjigo posebnih, čudovitih spominov.

Odziv je bil izjemno velik in prijeten! Veseli nas, da smo obdarili skoraj vse povabljene otroke ter da je bil dogodek tako pozitivno sprejet med otroci in starši.

Hvala za podporo in tople nasmehe, ki so nas greli, v sicer hladnem dnevu. 

Dedek Mraz je obljubil, da se bo k nam vrnil spet naslednje leto! 

...

Staršem smo danes že razdelili soglasja za uporabo podatkov otrok za obdarovanje (GDPR) v prihodnje. Prosimo vas, da obrazec izpolnite in ga podpisanega pošljete po e-pošti na obcina@dol.si ali po pošti na Dol pri Ljubljani 1, 1262 Dol pri Ljubljani. Soglasje velja do preklica.

Vsi sodelujoči (pri organizaciji obdarovana) so bili preventivno testirani za COVID-19 (vsi negativni) in so tekom celotnega dogajanja upoštevali priporočila NIJZ.

Ho, ho, ho, želimo vam čarobne praznike in uspešno leto 2021!


p.s. Vse, ki še niste prejeli svojih daril (občani od l. 2013 do l. 2019), vaše darilo čaka na Občini vse do 8. 1. 2021. 

Fotogalerija

Dostopnost