Aktualno

Brezplačna delavnica za turistične ponudnike

Za uporabo socialnih vtičnikov kot so Like, Share in Follow gumbi omogoči zunanje piškotke

Avtor: Občinska uprava, 1.2.2021

Turizem Ljubljana v marcu organizira izobraževanje »Virtualne izkušnje«, ki je namenjeno tako lokalnim turističnim vodnikom in ponudnikom (gostincem, ponudnikom nastanitev in doživetij), kot tudi drugim zaposlenim na področju turizma, ki se zavedajo, da morajo tudi v tem času ohranjati stik s svojimi potencialnimi gosti/naročniki/kupci. Pri načrtovanju izobraževanja so izhajali predvsem iz tega, da bi bilo le-to čim bolj praktično naravnano, da udeležencem res ponudi končne rešitve in da gredo takoj lahko »v akcijo«. Nenazadnje s tako obliko turizma spodbujamo še trajnostni vidik, kar je ključno za okrevanje turizma po Covid-u 19.

Glede na trenutne razmere, ko ni potovanj oziroma je teh veliko manj, se je nujno zavedati, kako pomemben prodajni kanal je virtualni turizem oziroma, kako pomembno je znati razviti in ponuditi svoj virtualni produkt.

Delavnice bodo potekale od 1. do 5. marca 2021 ter 8. marca 2021, vsak dan med 9.00 in cca. 11.30 uro v videokonferenčnem sistemu Zoom. Izobraževanje smo razdelili na 6 sklopov, ki se bodo vsebinsko nadgrajevali (vsak dan bo na programu nova tema, zato svetujemo udeležbo na vseh).

Delavnica je namenjena turističnim akterjem, ki delujejo na področju RDO Osrednja Slovenija, torej tudi vsem iz občine Dol pri Ljubljani.

Prijave sprejemajo na elektronski naslov: irena.grmek@visitljubljana.si do 19. 2. 2021 do 12.00 ure (oziroma do zapolnitve prostih mest, število udeležencev je namreč omejeno).

Podrobnejši program objavimo v prihodnjem tednu.

Dol pri Ljubljani 1

01 530 32 40

obcina@dol.si

Sledite nam

Dostopnost