Aktualno

Brezplačen tečaj Osebna rast in uspeh

Za uporabo socialnih vtičnikov kot so Like, Share in Follow gumbi omogoči zunanje piškotke

Avtor: IC GEOSS, 20.1.2021

V mesecu februarju bo, v organizaciji Izobraževalnega centra Geoss iz Litije, potekal tečaj Osebna rast in uspeh. Gre za brezplačen 40 urni tečaj z izvajalko Lilijano Mandelj, ki je že vrsto let zaposlena na področju kadrovanja, samostojna podjetnica, opravljena ima izobraževanja in licence NLP Praktik, Mediacija, Gospodarska mediacija, Trener, strokovni izpit za delo z brezposelnimi osebami, svetovalec generalist in svetovalec za razvoj človeških virov pri JAPTI.

Poznate svoj osebnostni tip - flagmatik, sangvinik, melanholik, kolerik? Se želite naučiti kako na ustrezen način podati kritiko, bolj samozavestno nastopati pred drugimi? Ste prepričani, da nečesa ne zmorete in bi se radi otresli nepodpirajočih prepričanj?  Prijavite se na tečaj, kjer boste izvedeli vse to (in še marsikaj drugega) in naredili nekaj zase.

Tečaj se prične 2. februarja in bo potekal online, dvakrat tedensko (torki in četrtki) med 17.00 in 20.00 uro. Izkoristite priložnost za brezplačno nadgrajevanje vašega znanja in se prijavite na  povezavi: https://bit.ly/3nBGHMj. Za več informacij lahko pokličete na 031 737 399 ali pišete na info@ic-geoss.si.

V tečaj se lahko vključijo zaposlene in brezposelne osebe s prebivališčem ali zaposlitvijo v eni od osrednjeslovenskih regij. Obveznost udeležencev tečaja je vsaj 80 % prisotnost.

Tečaj poteka v okviru projekta KORAK – Kompetence za razvoj kariere. Operacijo delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.

Dol pri Ljubljani 1

01 530 32 40

obcina@dol.si

Sledite nam

Dostopnost