Aktualno

Aktiviran štab civilne zaščite občine, ki deluje na sedežu Občine Dol pri Ljubljani

Za uporabo socialnih vtičnikov kot so Like, Share in Follow gumbi omogoči zunanje piškotke

Avtor: Civilna zaščita, 25.3.2020

Vse občane obveščamo, da je od ponedeljka prejšnjega tedna (15.3.2020) aktiviran štab civilne zaščite občine, ki deluje na sedežu Občine Dol pri Ljubljani.

Dnevno se sestajamo v operativni sestavi. Zbiramo informacije, izvajamo in koordiniramo preventivne ukrepe. Vseskozi smo povezani z regijskim štabom civilne zaščite in ključnimi dejavnostmi v naši ter sosednjih občinah.

Prizadevamo si pridobiti in smotrno razdeliti zaščitna sredstva med tiste, ki jih najbolj potrebujejo zdaj ali jih bodo potrebovali v primeru poslabšanja stanja.

Zbiramo in obravnavamo vsako vprašanje, pobudo, predlog in drugo, kar občani sporočate neposredno županu, štabu CZ in drugim zaposlenim na občini.

Informacije in pobude objavljamo na spletnih straneh občine.

Vse interventne službe so v pripravljenosti, vsi pa upamo, da smo državljani Slovenije dovolj zavedni, da držimo skupaj, a stojimo narazen.

Župan in poveljnik CZ Občine Dol pri Ljubljani se vsem občankam in občanom zahvaljujeva, ker v naši občini preventivne ukrepe spoštujemo na visoki ravni in tako pomagamo preprečevati širjenje virusa.

Ostanite doma in ostanite zdravi.

Poveljnik CZ Občine Dol pri Ljubljani
Klemen Zupančič

Dostopnost