Aktualno

25. občinsko šahovsko prvenstvo – Vabilo

Za uporabo socialnih vtičnikov kot so Like, Share in Follow gumbi omogoči zunanje piškotke

4.11.2022

Vsi šahisti vljudno vabljeni na jubilejno 25. občinsko šahovsko prvenstvo, ki se bo po dvoletnem premoru ponovno igralo v živo. Prvenstvo bo potekalo v soboto, 12. novembra 2022 v Kulturnem domu Dolsko. Pričetek prvenstva je ob 9h, zaključek prijav petnajst minut pred začetkom. Igrali bomo 7 kol, v časovni kontroli 10 minut in dodatnih 5 sekund za potezo.

Nagrade bomo podelili v absolutni in mlajši kategoriji. V mlajši kategoriji nastopajo igralci letnik 2002 in mlajši. Najboljši trije v vsaki kategoriji prejmejo medalje, najboljši v absolutni kategoriji še pokal. Obe kategoriji bosta igrali na skupnem turnirju, tako da lahko tudi igralec mlajše kategorije postane absolutni prvak. Prijavnina za absolutno kategorijo znaša 10 EUR, za mlajšo kategorijo pa prijavnine ni.

Preko spletne strani www.sah.si bo potekal tudi spletni prenos turnirja. Prvenstvo poteka v skupni organizaciji Šahovske sekcije TD Dol pri Ljubljani, Društva misijonarja dr. Janeza Janeža in novo ustanovljenega šahovskega kluba ŠK Dol pri Ljubljani. Zaradi lažje organizacije prosimo za prijavo do petka, 11. novembra. Prijava je možna na sah.dol@siol.net, 040 306 943, Andrej ali 040 456 664, Rok.

Vljudno vabljeni.

Dostopnost