Aktualno

19. tek in pohod na Murovico

Za uporabo socialnih vtičnikov kot so Like, Share in Follow gumbi omogoči zunanje piškotke

Avtor: Občinska uprava, 22.3.2021

Spoštovani ljubitelji naše Murovice.

Zaradi epidemioloških razmer v državi smo letošnji 19. tek in pohod na Murovico temu primerno pripravili kot večdnevno prireditev. Teke in pohode boste tako lahko opravili od ponedeljka, 22. marca, pa do nedelje 4. aprila 2021. Izhodišče je pred Kulturnim domom v Dolskem, cilj pa na vrhu Murovice.

Trasa poteka od Kulturnega doma Dolsko, se pridruži že dodobra uveljavljeni Vegovi poti in se zaključi na vrhu Murovice. Na traso se lahko podate kot tekač ali pa pohodnik. Lahko pa tudi v različnih vlogah večkrat.

Tekačem bo dosežen čas izmerila aplikacija Strava, zato jo morate imeti naloženo bodisi na telefonu bodisi morate uporabiti primerno uro. Pohodniki pa se vpišite v za to pripravljen zvezek pri Vegovem hramu ter na samem vrhu Murovice.

Da bomo vsi skupaj imeli malo večji motiv za udeležbo, bomo s pomočjo naše občine med udeležence razdelili nekaj lepih praktičnih nagrad in jih po izteku prireditve podelili v Kulturnem domu Dolsko.

Organizatorji prireditve, člani Športnih društev Partizan Dolsko in Zagorica pri Dolskem ter Turistično društvo Dolsko vas vabimo k udeležbi.

Dol pri Ljubljani 1

01 530 32 40

obcina@dol.si

Sledite nam

Dostopnost