Izpostavljeno

Aktualno

4.8.2021

Novi vozovnici za potovanje z medkrajevnim avtobusnim javnim potniškim prometom in domačim železniškim prometom

Ministrstvo za infrastrukturo je s 1. julijem uvedlo dve vozovnici, ki potnikom prinašata dodatne ugodnosti pri potovanju z medkrajevnim avtobusnim javnim potniškim prometom in domačim železniškim prometom.

2.8.2021

Nov fitnes na prostem v Križevski vasi

Od konca julija dalje se lahko z novim orodjem za telovadbo na prostem pohvali tudi Križevska vas. Občina je v okviru projekta »Vegova pot v šolo« ob nogometnem igrišču uredila mini telovadni park s katerim želimo skupaj s člani ŠD Zagorica pri Dolskem spodbuditi ljudi k aktivnemu preživljanju prostega časa in k večgeneracijskemu druženju. V nadaljevanju projekta bo izvedeno tudi...

15.7.2021

ANKETA: Turizem v občini Dol pri Ljubljani

Za potrebe izdelave Dokumenta razvojnih usmeritev na področju turizma v občini Dol pri Ljubljani za obdobje 2021 – 2027, ki bo predstavljal krovni strateški dokument občine na področju razvoja turizma v prihodnjih letih, želimo pridobiti splošno mnenje širše javnosti o turizmu v občini. S tem namenom smo pripravili kratek vprašalnik o vaših pogledih na razvoj turizma v občini...

13.7.2021

Preventivni letak varno v poletje

Preventivni letak varno v poletje

13.7.2021

Uporaba potečenih osebnih izkaznic na območju Republike Slovenije

Ministrstvo za notranje zadeve je posredovalo informacijo o možnosti uporabe potečenih osebnih izkaznic Republike Slovenije, na območju Republike Slovenije.

9.7.2021

Nagradite svoje izdelke z znakom kakovosti Srca Slovenije!

Kakovost izdelkov danes ni več le naključje ali želja ponudnika, pač pa je to potreba vsakega proizvajalca, rokodelca ali prehranskega ponudnika, ki želi biti konkurenčen in uspešen. Kolektivna blagovna znamka Srce Slovenije zagotavlja kakovost pridelkov, prehranskih in rokodelskih izdelkov ter izdelkov unikatnega in industrijskega oblikovanja z območja destinacije SRCE SLOVENIJE.

5.7.2021

Krajevni urad Dol pri Ljubljani ostaja v času počitnic zaprt

Iz Upravne enote Ljubljana so sporočili, da bo Krajevni urad Dol pri Ljubljani zaradi zagotavljanja nemotenega dela na sedežu upravne enote, v času počitnic zaprt.

5.7.2021

Predčasne volitve o zakonodajnem referendumu o spremembah Zakona o vodah

V nedeljo, 11. julija 2021, bo potekal referendum o Zakonu o vodah.

1.7.2021

Javni poziv za izbor predlogov za sofinanciranje najnujnejših prostorskih pogojev in opreme za razvoj ljubiteljske in nevladne kulture za leto 2021 (poziv Prostori/Oprema-2021)

Obveščamo vas, da je Javni sklad RS za kulturne dejavnosti objavil Javni poziv za izbor predlogov za sofinanciranje najnujnejših prostorskih pogojev in opreme za razvoj ljubiteljske in nevladne kulture za leto 2021 (poziv Prostori/Oprema-2021) Najdete ga na spletni povezavi: Javni sklad RS za kulturne dejavnosti (jskd.si)

Dol pri Ljubljani 1

01 530 32 40

obcina@dol.si

Sledite nam

Dostopnost