Izpostavljeno

Aktualno

3.4.2020

Gibanje v naravi - obvestilo občanom

Spoštovane občanke in občani, Očitno je pred nami prijeten in sončen konec tedna. Veliko se nas bo odločilo za sprehod v naravi. Ker nas odlok vlade omejuje na sprehode v domačem okolju, naj vas prijazno opomnimo, da varujmo naravo in predvsem lastnino kmetovalcev.

3.4.2020

Dostava mask v gospodinjstva - dodatno pojasnilo

Včeraj in danes na dom dobivate maske izdelane iz Airlaid servietov. Kot smo že pojasnili v Sloveniji trenutno ni mogoče takoj dobiti ustreznih elastičnih vrvic, vendar verjamemo, da imate doma kakršne koli primerne elastične ali navadne vrvice, ki jih namestite skladno s priloženimi navodili. Ob tem naj poudarimo, da bo Občina zaščitne maske med občane razdelila dvakrat. Vsakič...

2.4.2020

Nov defibrilator v vasi Brinje

V začetku meseca marca se je uspešno zaključila akcija Manj svečk za manj grobov v občini Dol pri Ljubljani. Namen akcije, ki je bila izvedena v času praznika spomina na mrtve, je bil zmanjšati porabo plastike, ki jo povzročajo nagrobne sveče ter hkrati zbrati sredstva za nakup defibrilatorja, ki je sedaj že nameščen v vasi Brinje.

2.4.2020

Dostava mask v gospodinjstva

Včeraj in danes na dom dobivate maske izdelane iz Airlaid servietov skupaj z navodili za uporabo in razkuževanje. Podobno, kot tudi v mnogih drugih občinah v državi, je material velikodušno podarilo podjetje iz Kranja, gasilci pa so jih razdelili med občane.

31.3.2020

Zaščitne maske za občane

Kljub vsesplošnemu pomanjkanju zaščitne opreme in težavam pri naročilih, se na občini že četrti teden intenzivno odvijajo aktivnosti za nabavo zadostne količine zaščitnih mask. Želimo namreč zagotoviti vsakemu gospodinjstvu vsaj dve zaščitni maski izdelani iz ustreznega materiala, da bo maske možno oprati in termično obdelati.

30.3.2020

Priporočilo za dezinfekcijo prostorov in predmetov

Razkuževanje prostorov in predmetov je zahtevano v vseh skupnih prostorih večstanovanjskih objektov. V skupnih prostorih so najpogosteje uporabljene ograje, tipke pred in v dvigalih ter kljuke na skupnih vratih.

Koledar dogodkov

Kliknite na posamezni dan za ogled dogodkov.

E-novice

Dol pri Ljubljani 1

01 530 32 40

obcina@dol.si

Sledite nam